- Aquest esdeveniment ja ha passat.
VII Jornades Pedagògiques Deixa de Ser Una Illa 2024
abril 12 @ 08.00 - abril 13 @ 18.30
Toni Álvarez i Adriana Rubio són mestres i membres del podcast Mal d’Escola. Jordi Solé és un pedagog i educador social que investiga sobre pedagogia social i teoria de l’educació.
Dissabte 13 d’abril 9:30h Arribada i presentació de les jornades 10h Espais simultanis:- Taula d’experiències en memòria històrica amb companyes de la Xarxa d’Educació i Memòria del País Valencià (XEIM-PV)
- Montserrat Teruel i Carmen Garcia són llicenciades en Geografia i Història i Belles Arts respectivament. Ambdues formen part de l’equip directiu de l’IES Benigasló de la Vall d’Uixó (la Plana Baixa).
- Educació no violenta amb Francina Balagué (Comunicació No Violenta)
- Francina Balagué és logopeda, formadora i acompanyant de comunicació no violenta (CNV) des de fa 15 anys.
- Tallers de Filosofia amb Eva Gilabert (Col·lectiu Filosofia 3/18)
- Eva Gilabert és mestra d’educació infantil i màster en Filosofia. Membre del Col·lectiu Filosofia3/18 (FpN).
- Tallers d’educació sexoafectiva amb Irene Dlegado (Associació 3Violetes)
- Irene Delgado és advocada i tècnica d’agent d’igualtat. Formadora en empreses, AAPP i centres educatius i esportius. Especialista en violència de gènere i assetjament digital. Fundadora de l’Associació 3Violetes.
- Tecnologia amb ulls crítics amb Cecilia Bayo
- Cecília Bayo és llicenciada en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra. Membre del grup de mares i pares aliats amb XNet per la democràcia digital en educació
Paula Blooom és mestra en una escola pública madrilenya amb Màster en Memòria i Crítica de l’Educació. Doctoranda a la UAM. Membre de la Red Internacional de Educación (RIE).
14h Pausa per dinarEl dinar i l’esmorzar tindran un cost econòmic per cobrir-ne les despeses. És important que indiqueu amb antelació al formulari si us quedareu a dinar o no per poder gestionar-ho el millor possible.
15:30h Taller didàctic: Com ens organitzem condiciona com participem? 16h Taula rodona: per a què eduquem? amb Asun Pié, Àngels Martínez Bonafé i Segundo MoyanoAsun Pié és dcotora en Pedagogia (UB) i diplomada en Educació Social. Professora de Psicologia i Ciències de l’Educació a la UOC. Àngels Martínez Bonafé és professora jubilada de Ciències Socials a l’IES Isabel de Villena (València), ha estat membre del grup d’investigació Gea-Clío i Social(s)UV, així com dels MRPs del País Valencià. Segundo Moyano és educador social i doctor en Pedagogia per la UB. Actualment és professor a la UOC del Grau d’Educació Social i és membre de la Taula per a la Reflexió en Educació Social.
17:30h Tancament de les jornades amb actuació Clown