CGT ENSENYAMENT fa crida a seguir lluitant per l’estabilitat de totes les companyes en abús de temporalitat.

En aquest nou curs 24/25 encara s’ha de parlar i posar al davant la greu situació de milers de persones que es troben en abús de temporalitat. Sembla que després de diversos processos d’accés a la funció pública ja està tot resolt, res més lluny de la realitat. 

El passat 28 de setembre vam sortir al carrer a prop de 3.000 persones per denunciar i fer manent que encara es troben en greu situació d’abús. Es torna a confirmar el que ja dèiem des de fa anys, ni el Icetazo ni els processos selectius eren cap mena de solució a la problemàtica que afectava, per exemple, a més de 30.000 docent. Tenim treballadores formades i amb gran experiència que ja han perdut o estan a punt de perdre la seva feina, de forma il·legalment injustificada.
Cal seguir denunciant i donant veu a tot el conjunt de treballadores públiques que es troben en abús de temporalitat, amb més de 3 anys treballats. Les persones que l’any 2001 tenien 3 anys treballats, actualment en porten 6 si no han superat algun procés selectiu convocat, que cal dir que eren vacants insuficients i amb una calendarització desgastadora.

L’estat espanyol ha estat amonestat ja diverses vegades per la UE, a finals de juliol ja va ser multat per  incomplir la normativa en relació amb l’estabilitat de les treballadores públiques i el passat 3 d’octubre la UE va tornar a sancionar Espanya pel mateix immobilisme davant resoldre aquesta situació.

La lluita continua i cal continuar reclamant l’estabilitat, CGT fem una crida a tothom a què participi en la manifestació estatal convocada a Madrid el pròxim dissabte 19 d’octubre de 2024.

#LesQueHiSomEnsQuedem

#CapInterinaAlCarrer