Dijous 3 d’octubre, CGT Laborals Ensenyament hem entregat  signatures a les oficines de funció pública per demanar la reclassificació del personal laboral d’atenció educativa.

CGT Laborals Ensenyament hem assistit a les oficines de funció pública com a representants de les treballadores del Personal d’Atenció Educativa (PAE) del Departament d’Educació: Tècniques especialistes en educació infantil (TEEI), Educadores d’educació especial (EEE), Tècniques d’integració social (TIS), Auxiliars d’educació especial (AEE), Educadores d’educació infantil (EDU), Fisioterapeutes (FIS).

Hem entregat a Funció Pública les signatures  recollides per les treballadores demanant la reclassificació de les nostres categories laborals.  En total 6859 signatures.

Som un personal amb titulacions superiors, tal com reconeix la normativa vigent de titulacions acadèmiques i d’accés a la borsa. Actualment, l’administració pública té contractades a 3.000 persones (TEEI, EEE, TIS i FIS) classificades al VI Conveni en un grup inferior al que ens pertoca per la nostra titulació i categoria professional. Aquest fet  repercuteix directament en el nostre reconeixement laboral, en els nostres sous i en la nostra futura, i en molts casos no tan llunyana, jubilació.

Tot i tenir un paper fonamental en el sistema educatiu, sempre hem estat un col·lectiu invisibilitzat i menystingut pel Departament d’Educació i per l’Administració.

Al llarg dels anys, malgrat anar guanyant progressivament prestigi dins la comunitat educativa, el Departament ha mantingut una actitud immobilista davant de qualsevol  proposta de millora de les nostres condicions laborals.

Des de CGT continuarem treballant per aconseguir la dignificació del PAE i millores en les condicions laborals.

Exigim la RECLASSIFICACIÓ PROFESSIONAL  AMB L’AUGMENT DE SOU CORRESPONENT.

Prou abús i discriminació.

La lluita i la mobilització és l’ únic camí.

Entre totes, TOT!

imParAblEs